WAT WIJ BIEDEN

“Voor iedere uitdaging zoeken we een oplossing. Respectvol en to-the-point, duidelijk en zonder verrassingen. Van businessplan tot haalbaarheidsstudie en van exploitatiebegroting tot onderhoudsplan.”

“Creatieve bouwplannen met vrijwel onbeperkte mogelijkheden en toepassingen”

ZAKELIJK

Nieuwbouw-, verbouw- of uitbreidingsplannen in uw organisatie? Of u nu een projectontwikkelaar of bedrijf vertegenwoordigt, u bent gebaat bij een vlot verloop van het bouwproces.

ONTDEK MEER

RECREATIE

Is het interessant een zwembad aan te leggen op uw recreatiepark? Wilt u zich met uw hotelaccommodatie richten op een andere doelgroep? Heeft uw vakantiepark de juiste schaalgrootte voor de toekomst? Duocon kent deze ontwikkelingen als geen ander en denkt graag met u mee.

ONTDEK MEER

ZORG

Vooraf brengen we de risico’s en mogelijkheden in kaart. In het hele voortraject ondersteunen we u en denken mee bij belangrijke beslissingen over o.a. huisvesting, verbouwing of nieuwbouw. Ook op de langere termijn. Daarbij wegen de belangen van uw zorgbehoevenden zwaar mee. Zo kunnen we zorgeloos het bouwterrein op.

ONTDEK MEER

PARTICULIER

Uw gezinssamenstelling verandert in de loop der jaren. En daarmee uw woonwensen. Wellicht heeft u al een schets gemaakt van uw ideale, toekomstbestendige woning? Duocon ondersteunt u in het proces van planvorming tot en met de daadwerkelijke oplevering. 

ONTDEK MEER