WAT WIJ BIEDEN

Ralph Wilhelm, bouw- en bedrijfskundige: “Onze kracht is dat we heel veel voor elkaar krijgen. Dat horen we regelmatig terug van onze klanten. We kennen de juiste kanalen om zaken te organiseren. We weten welke experts we voor welk werk in moeten zetten. Bovendien zoeken we voortdurend naar nieuwe vormen van contracten, processen en technieken.”

“Creatieve bouwplannen met vrijwel onbeperkte mogelijkheden en toepassingen”

ARCHITECTURE

Architectuur betekent letterlijk: ‘bouwkunst’. Een perfecte synergie tussen de juiste vormen, belijning en een functioneel ontwerp. Effectieve keuzes op basis van uw wensen. Zoals u dat voor ogen had voor uw nieuwe bedrijfspand of woning.

Ontdek meer »

ENGINEERING

Tijdens een bouwproces liggen er tal van valkuilen op de loer. Het is zaak deze tijdig te ondervangen en te voorkomen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de engineering. We laten niets aan het toeval over en bereiden elke stap zorgvuldig voor. Met behulp van geavanceerde 3D-technieken en BIM-modellen. Techniek, planning en financiën vormen daarbij onze basis ‘drieslag’.

Ontdek meer »

PROJECT MANAGEMENT

Een stevige sturing is essentieel voor een succesvol bouwproces. Onze bouwmanager, die al vanaf het eerste ontwerp betrokken is, zet uw wensen om in werkelijkheid. Daarbij mag u opnieuw rekenen op onze creativiteit. Want we zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden, zoals contractvormen en aanbestedingen.

Ontdek meer »