Particuliere bouw: zorgeloos en doelgericht

Uw gezinssamenstelling verandert in de loop der jaren. En daarmee uw woonwensen. Wellicht heeft u al een schets gemaakt van uw ideale, toekomstbestendige woning?

Duocon ondersteunt u in het proces van planvorming tot en met de daadwerkelijke oplevering. We denken met u mee over verbouw, renovatie of nieuwbouw. Daarbij schakelen we snel en met onze vertrouwde partners. Van design tot bouwaanvraag en van bestek tot onderhoudsplan, bij Duocon heeft u slechts één aanspreekpunt. Vertrouwd en deskundig. Iemand die exact weet wat uw wensen zijn en werkt met korte lijnen. Zodat u snel weet waar u aan toe bent.

VLOT, ADEQUAAT EN TIJDBESPAREND

Onze ervaring leert dat het bouwproces door onze integrale aanpak vlotter en adequater verloopt. Naast forse tijdbesparing voorkomt onze methode dat u zelf moet dealen met verschillende onderaannemers. En de kosten? Ons uitgangspunt is om die steeds in de hand te houden.

Van constructie tot tuinontwerp: u komt niet voor verrassingen te staan. Zo kunt u zich bezighouden met uw eigen dagelijkse werk, zonder gestoord te worden met futiliteiten.

  • Aankoopkeuring
  • Opstellen begrotingen
  • Bouwbegeleiding
  • Ontwerp & Bouw in 1 hand

EFFICIENT BOUWEN

De integrale aanpak van Duocon beperkt de kans op fouten tot een minimum.

RECENTE
PROJECTEN

DUOCON maakt prachtige ontwerpen en realiseert deze samen met u, zodat uw droom werkelijkheid wordt.

Moderne levensloopbestendige villa Almelo

Voor een particulier initiatief heeft Duocon de opdracht aanvaardt voor het totale concept van grondverwerving, ontwerp, bouw en projectmanagement ten [...]

Verbouw Sumatralaan 19 Apeldoorn

Deze bijzondere villa is in 1914 gebouwd door de bekende Apeldoornse architect A.H. Wegerif en is aangemerkt als gemeentelijk monument. [...]

Land in zicht Haarlem

Na het aanleggen van 2 kunstmatige schier eilanden aan het Spaarne nabij het centrum van Haarlem zijn een 5 laags [...]

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak

Duocon bundelt expertise op het gebied van architectuur, design, bouwkunde en bedrijfskunde.
Met de integrale aanpak van Duocon maakt u van uw plan uw droomhuis, zonder fouten en miscommunicatie tijdens het bouwproces.