Project Description

Ten behoeve van de uitbreiding van Recreatiepark ’t Haasje te Oosterhout heeft Duocon een luxe en energiezuinig sanitairgebouw ontworpen en gerealiseerd.

De situering van het gebouw is zo gekozen dat de looplijnen zo kort mogelijk zijn voor de bezoeker en weerspreekt daarmee de optimalisatie die het park nastreeft. De styling is degelijk en robuust en geënt op de uitstraling van het gehele park en vormt daarmee een consistent geheel. Het gebouw voorziet in een dames- en herengedeelte (toiletten en comfort douches) alsmede in een 24/7-gedeelte dat dag en nacht, zomer en winter te gebruiken is met daar in opgenomen een ruime mindervalidenvoorziening, babyroom, was- en afwasvoorziening een toilet-/was-/douchegelegenheid waaronder de zogenaamde MOVAKI’s (Moeder/Vader/Kind douches). Een zonneboilerinstallatie zorgt voor het warme water en met een grijswaterinstallatie worden de toiletspoelingen geregeld. Het gebouw is voor wat zijn materiaalgebruik betreft sfeervol ingericht en wordt door middel van ledverlichting, verlicht.