Project Description

Bij Recreatiepark ’t Haasje te Oosterhout is als gevolg van de product uitbreiding een indoor speelconcept gerealiseerd met als doel ouderen en kinderen, ook bij slecht weer, bij elkaar te brengen.

In het gebouw zijn de volgende functies opgenomen: overdekt spelen, kleine supermarkt, fitnessruimte met sauna & wellness, kleedruimtes voor het sportveld en horeca.

Tijdens de bouw is er een verbinding gemaakt naar de bestaande horeca door middel van een overkapping en deze dient tevens als overdekt terras voor camping bezoekers. Het gebouw doet mede door zijn situering dienst als centrumgebouw en van daaruit worden dan ook vele andere voorzieningen ontsloten. Vooral de thematisering van de speelhal vormt de kroon op dit werk waar met name de kinderen veel plezier aan beleven.