Doordacht bouwen aan de zorg

Bouwen aan de zorg is een structureel proces. In geen enkele sector volgen de veranderingen elkaar immers in zo’n rap tempo op. Bezuinigingen, veranderende wetgeving, kleinschalige woonvormen, toenemende vraag naar mantelzorg, etc. Voor deze wezenlijke zaken ontwikkelt Duocon een toekomstbestendige visie. Een die niet alleen goed doordachte financiën biedt, maar ook recht doet aan uw cliënten of patiënten.

Zorgeloos bouwen

Vooraf brengen we de risico’s en mogelijkheden in kaart. In het hele voortraject ondersteunen we u en denken mee bij belangrijke beslissingen over o.a. huisvesting, verbouwing of nieuwbouw. Ook op de langere termijn. Daarbij wegen de belangen van uw zorgbehoevenden zwaar mee. Zo kunnen we zorgeloos het bouwterrein op.

Flexibel en realistisch

Met een tailormade design, uitgekiende engineering en flexibele, realistische bouwbegeleiding ronden we uw zorgbouwproject succesvol af.  Samen komen we tot passende oplossingen voor bijvoorbeeld de nieuwbouw van uw zorginstelling, compleet met exploitatiebegroting en onderhoudsplan.

  • Herbestemming bestaand vastgoed
  • Bedrijfsanalyse & Bouwmanagement
  • Specialisatie op het gebied van kleinschalig wonen

Bouwen aan
de zorg

Uw toekomstvisie zetten we graag samen met u om in haalbare doelstellingen. Met onze brede scope denken we effectief met u mee, ook op de langere termijn. 

RECENTE
PROJECTEN

DUOCON maakt prachtige ontwerpen en realiseert deze samen met u, zodat uw droom werkelijkheid wordt.

Zorghotel Egbertsduin Schiermonnikoog

Achter de mooie duinen van het strand van Schiermonnikoog heeft een transformatie plaatsgevonden van een regulier hotel naar Zorghotel waarin [...]

’t Leutink Enschede

Op de grens tussen Hengelo en Enschede bevind zich een coulissen landschap waarin een landgoed is opgenomen dat getransformeerd moet [...]

Benieuwd naar hoe we samen met u bouwen aan de zorg?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak

Duocon bundelt expertise op het gebied van architectuur, design, bouwkunde en bedrijfskunde.
Duocon ontwerpt en realiseert uw zakelijke bouwplannen.